Opened 13 years ago

Closed 3 months ago

#97 closed defect (too-old)

Dtape/Drecord does not record with Uniaud

Reported by: Steve Wendt Owned by:
Priority: normal Milestone: MMPM/2 Compatibility
Component: UNIAUD32 Version: 1.1.4
Severity: normal Keywords: sblive
Cc:

Description (last modified by Brendan Oakley)

Running eCS 2.0RC2 on ASUS A7V133 motherboard with Athlon 900MHz cpu, 768 MiB RAM, SBLive! Value, Matrox MGA-450 video card.

I get NO sound from either the Local System > System Setup > Sound notebook or from Z!

UNIAUD114rc1 works for audio output works via the system sounds notebook and with Z!, but Dtape/Drecord? will not record from it. All will work with sbliveos2-081b.zip.

Tom Brown thombrown <at> san.rr.com thomabrown <at> gmail.com

Attachments (1)

uniaud114rc4_20080111.zip (12.6 KB) - added by Steve Wendt 13 years ago.
Debug files

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 13 years ago by Steve Wendt

Attachment: uniaud114rc4_20080111.zip added

Debug files

comment:1 Changed 13 years ago by Brendan Oakley

Component: BuildingUNIAUD32
Keywords: sblive added
Milestone: milestone2
Summary: Sound does not work, SBLive! Value, uniaud114RC4, eCS2.0 RC2Dtape/Drecord does not record with Uniaud
Version: 1.1.4

I'd be interested in test results using different (working) hardware, and recording with different software, e.g. the recorder that comes with MMPM/2.

comment:2 Changed 13 years ago by Brendan Oakley

Description: modified (diff)

comment:3 Changed 3 months ago by martini

Hi

This ticket is too old. Please try the latest version of Uniaud and if the issue persist please reopen the ticket.

Regards

comment:4 Changed 3 months ago by martini

Resolution: too-old
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.