Opened 12 years ago

Closed 10 years ago

#74 closed defect (unknown)

System freeze on TP R60

Reported by: guest Owned by:
Priority: normal Milestone: HDA
Component: UNIAUD16 Version: 1.1.4
Severity: major Keywords:
Cc:

Description

when playing systemsound more than once the complete system freezes. if playing sound with wvgui and uniaud there is no problem

Attachments (1)

debuginfo.zip (7.6 KB) - added by guest 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 12 years ago by guest

comment:1 Changed 12 years ago by guest

  • Component changed from Building to UNIAUD16
  • Milestone set to 1.1.4GA
  • Version set to 1.1.4

comment:2 Changed 12 years ago by guest

test result with RC4: after normal boot and system sound it still freezes at the second sound when i suspend/resume the system prior to play a system sound i can play several sounds. the sound is somhow choppy, but the wps does not freeze. but after around the 10th sound the system traps with trap0002

comment:3 Changed 12 years ago by guest

  • Severity changed from normal to major

comment:4 Changed 12 years ago by guest

with a acpi enabled build the trap0002 does not occur anymore.

comment:5 Changed 12 years ago by yoda

  • Milestone changed from 1.1.4GA to milestone4

comment:6 Changed 12 years ago by psmedley

Please test with unaiud32.sys from http://download.smedley.info/uniaud32-1.9.2.zip - preferably with unaiud16.sys from 1.1.4RC5

comment:7 Changed 10 years ago by psmedley

  • Resolution set to unknown
  • Status changed from new to closed

Please test with a current build of Uniaud from http://svn.netlabs.org/uniaud and reopen or create a new ticket if the report is still valid.

Note: See TracTickets for help on using tickets.