Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

#173 closed defect (fixed)

Trap 0008 error

Reported by: warp4dennis Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: Building Version: 1.9.14
Severity: major Keywords:
Cc:

Description

I have a new Audio card from ASUS. It's a Xonar D1 PCI. It has been reported to function under UNIX using the ALSA drivers so I thought I would see if it could possibly be an acceptable Audio Card for eCS. However I am having trouble getting the UniAud?-debug version to function with eCS 2.0 rc6a. EcomStation? boots but 22 seconds after the desktop shows itself I get a Trap 0008 error.

Attachments (3)

UA_errors.txt (1.7 KB) - added by warp4dennis 11 years ago.
E_CONFIG.SYS (7.3 KB) - added by warp4dennis 11 years ago.
DBINFO.ZIP (6.4 KB) - added by warp4dennis 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 11 years ago by warp4dennis

Attachment: UA_errors.txt added

Changed 11 years ago by warp4dennis

Attachment: E_CONFIG.SYS added

Changed 11 years ago by warp4dennis

Attachment: DBINFO.ZIP added

comment:1 Changed 11 years ago by warp4dennis

Severity: normalmajor

Digging a little deeper I have found that the file, ACPI.psd, has a date of Dec. 2008 and is 258,642 bytes big and is causing the trouble. Without any switches added to PSD=ACPI.psd eCS 2.0 boots normally. When I add the /SMP switch to the ACPI driver, the eCS desktop comes up but 22 seconds later a trap 0008 brings everything to a screeching halt. It apparently doesn't recognize that I have an AMD Athlon X2 CPU.

comment:2 Changed 10 years ago by David Azarewicz

Resolution: fixed
Status: newclosed

All traps should be fixed. Retest with latest driver and reopen a ticket if new problems exist.

Note: See TracTickets for help on using tickets.