Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

#104 closed defect (unknown)

T60 freezes after first play

Reported by: Steve Wendt Owned by:
Priority: normal Milestone: ALSA Hardware Compatibility
Component: UNIAUD32 Version: 1.1.4
Severity: normal Keywords: HDA T60
Cc: Yoda

Description

If "system sounds" is enabled, the startup sound plays, but the system freezes (power off required) the first time anything is done that plays a system sound.

If "system sounds" is disabled Warpvision, playrec, the cdplayer, etc all work until anything such as pause, select another track, fast forward is done. At that point the system freezes.

I have checked UNIAUD16 but the problem may be in UNIAUD32 or elsewhere. This is similar to ticket 88 but on a different model T60.

This happens using either eCS2.0RC2 or RC3 (with or without the second processor enabled) and with uniaud RC3, 4, and 5. I am unsure how to relate this to milestone and version below.

Attachments (3)

uniaud.log (2.8 KB) - added by Steve Wendt 12 years ago.
mixer.txt (4.2 KB) - added by Steve Wendt 12 years ago.
hardware.txt (33.8 KB) - added by Steve Wendt 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 12 years ago by Steve Wendt

Attachment: uniaud.log added

Changed 12 years ago by Steve Wendt

Attachment: mixer.txt added

Changed 12 years ago by Steve Wendt

Attachment: hardware.txt added

comment:1 Changed 12 years ago by Yoda

Cc: Yoda added
Component: UNIAUD16UNIAUD32
Keywords: HDA T60 added
Milestone: milestone1
Version: 1.1.4

These are common problems for HDA systems.

comment:2 Changed 11 years ago by Paul Smedley

Resolution: unknown
Status: newclosed

Please test with a current build of Uniaud from http://svn.netlabs.org/uniaud and reopen or create a new ticket if the report is still valid.

Note: See TracTickets for help on using tickets.