Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

#493 closed defect (worksforme)

Docked T43 on KVM inactive when screen switched away

Reported by: drowelf Owned by: eco
Priority: major Milestone: Feedback pending
Component: ACPI PSD Version: 3.18
Keywords: Cc:

Description

I've got a T43 with eCS V2.0 GA installed. This system is attached to a docking station and from that to a set of Belkin Omni View SE 4-Port KVM Switches. When ever I switch away from the T43 all activity stops. I checked this by running a small Rexx Script that just outputs the current time and then sleeps for 15 seconds. As can be shown below

11:39:10 11:39:25 - Switch away 11:40:55 - Switch back 11:41:10

I've tried running with APM Disabled and with and without /APIC on the APCI.PSD.

I've attached the hardware log, acpiwzrd log and acpidaemon.log to this ticket.

Attachments (3)

acpidaemon.log (19.3 KB) - added by drowelf 8 years ago.
AcpiDaemon? Log File
acpiwzrd.log (27.7 KB) - added by drowelf 8 years ago.
hardware.log (3.1 KB) - added by drowelf 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 8 years ago by drowelf

AcpiDaemon? Log File

Changed 8 years ago by drowelf

Changed 8 years ago by drowelf

comment:1 Changed 8 years ago by pasha

can you do copy acpica$ acpi.log and attach acpi.log?

comment:2 Changed 7 years ago by dazarewicz

  • Milestone changed from Release version 3.19 to Feedback pending

This ticket very old and for an unsupported version. The problem reported also seems to have nothing to do with the PSD or any other ACPI related software. Have you read the wiki pages and tried the current version?

comment:3 Changed 7 years ago by dazarewicz

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

No response from reporter.

Note: See TracTickets for help on using tickets.