Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#222 closed defect (unknown)

trap when suspend in a Nvidia + AM2 system

Reported by: guest Owned by: pasha
Priority: critical Milestone: Release version 3.13
Component: APM Compatibility Driver Version: 3.08
Keywords: Cc:

Description

I set the acpid.cfg with Sleepmode=S1 and try the suspend from ecentre. The system traps few second after I confirm the suspend and beep continuously. please refer to attached picture of trap screen.

Attachments (4)

suspend S1 smp mode.jpg (58.9 KB) - added by guest 11 years ago.
acpi.log (14.2 KB) - added by guest 11 years ago.
acpiirq.log (14.0 KB) - added by guest 11 years ago.
pci.log (20.1 KB) - added by guest 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

Changed 11 years ago by guest

Changed 11 years ago by guest

Changed 11 years ago by guest

Changed 11 years ago by guest

comment:1 Changed 11 years ago by guest

PS: I test the suspend not only in ACPI.PSD /smp mode but also without /SMP mode. Both has the same trap.

comment:2 Changed 11 years ago by guest

e-co:

read acpidaemon log, does your PC support S1?

comment:3 Changed 11 years ago by stevenhl

  • Milestone set to Feedback pending

comment:4 Changed 11 years ago by eco

e-co: Question:

Why do you need suspend/resume on Desktop machine?

OK.. suspend/resume is useful for barebones..

comment:5 Changed 11 years ago by stevenhl

  • Milestone changed from Feedback pending to Release version 3.13
  • Resolution set to unknown
  • Status changed from new to closed

Waited long enough for feedback.

Note: See TracTickets for help on using tickets.