Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#131 closed defect (No Change Needed)

T23 will not start WPS

Reported by: guest Owned by: pasha
Priority: major Milestone:
Component: ACPI PSD Version: 3.03
Keywords: Cc:

Description

T23 worked with v2.22 but hangs starting WPS with 3.02 and 3.03.

Change History (5)

comment:1 Changed 12 years ago by pasha

  • Status changed from new to assigned

check your \os2\boot\acpi.cfg or remove it

comment:2 Changed 12 years ago by pasha

Additional. Check snoop.lst to absent acpisnp.snp

comment:3 Changed 12 years ago by greenemk

An update:

On the T23 with a debug kernel I get the following:

Trap 14 (0EH) - Page Fault 0002, Not Present, Write Access, Supervisor eax=00000000 ebx=00000000 ecx=00000001 edx=00000000 esi=00200046 edi=00000000 eip=f9ed1123 esp=ffe4ffcc ebp=ffe4ffe4 iopl=0 rf -- -- nv up di ng nz na pe nc cs=0178 ss=1520 ds=0170 es=0170 fs=04f8 gs=0000 cr2=00000380 cr3=00225000 p=00 0178:f9ed1123 c7838003000000000000 mov dword ptr [ebx+00000380],00000000

ds:00000380=invalid

However, using the /!NOD option the system boots.

comment:4 Changed 12 years ago by pasha

Wait outgoing acpi 3.4, then continue resolving problem

comment:5 Changed 12 years ago by eco

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from assigned to closed

Please remove ACPI snooper, check the installation instructions again. Re-open ticket if there are opens. We can help you if you attach logs. Use ACPI Logs collector

Note: See TracTickets for help on using tickets.