Opened 13 years ago

Closed 12 years ago

#79 closed defect (fixed)

collector intermittently loses "working" status message

Reported by: stevenhl Owned by: stevenhl
Priority: minor Milestone: Release_3.10
Component: fm/2 base Version: 3.10
Keywords: Cc:

Description

While displaying progress messages, the collector will intermittently lose the "working" status indicator. This can be disconcerting when doing a long running collect action. If would be good if the indicator was refreshed if there has been no visible process for some period of time. Five seconds is probably a good number. This is probably best iplemented with a WM_TIMER mesasge.

Change History (7)

comment:1 Changed 13 years ago by stevenhl

  • Owner changed from StevenHL to stevenhl
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 13 years ago by stevenhl

  • Owner stevenhl deleted
  • Status changed from assigned to new
  • Type changed from defect to enhancement

comment:3 Changed 13 years ago by gyoung

  • Version 3.05 deleted

comment:4 Changed 12 years ago by gyoung

  • Type changed from enhancement to defect

comment:5 Changed 12 years ago by gyoung

  • Milestone set to Release_3.10

comment:6 Changed 12 years ago by stevenhl

  • Owner set to stevenhl
  • Version set to 3.10

comment:7 Changed 12 years ago by stevenhl

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Reworked to use ITIMER_DESC for hog limiting and display updating

Note: See TracTickets for help on using tickets.