Opened 7 years ago

Last modified 6 years ago

#26 new enhancement

OS2AHCI hangs on resume on T61 and memory dump does not work

Reported by: ecsnl Owned by: somebody
Priority: Feedback Pending Milestone: Future Version
Component: driver Version: 1.27
Keywords: Cc:

Description

With the latest driver:

Vendor: D Azarewicz
Revision: 1.27
Date/Time?: 13 May 2013 12:28:43
Build Machine: DAZAR1
File Version: 1.27
Description: AHCI Driver (c) Mensys BV 2013

Suspend/resume does not work. On resume I get a fully working system (mouse and screen etc). But the hard disc let burns and hard disc I/O hangs. I tried to perform a memory dump and I get the IPI screen in the attached photo.

This same issue has just been confirmed by David. It also happens without suspend/resume.

But the suspend/resume problem is most likely on my T61 not related to the memory dump not working.

Attachments (1)

photo.JPG (110.1 KB) - added by ecsnl 7 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 7 years ago by ecsnl

comment:1 Changed 7 years ago by dazarewicz

  • Priority changed from major to Feedback Pending

Please only one problem per ticket.

The memory dump problem has been fixed in version 1.28.

I cannot reproduce any problem with suspend/resume. If you can create a memory dump after resume I'll have a look at it.

comment:2 Changed 7 years ago by ecsnl

Some cases suspend/resume works on my T61. I get a working system.
Other cases the system comes back to the screen mouse works etc. But the hard disc let is still burning. Any disc I/O freezes the system. I can not get the memory dump to work.
The HDD LED is still burning after resume when the desktop is backup.
Loading anything or doing a memory dump hangs the system completely then.

comment:3 Changed 6 years ago by dazarewicz

  • Milestone set to Future Version

comment:4 Changed 6 years ago by dazarewicz

  • Type changed from defect to enhancement
Note: See TracTickets for help on using tickets.