Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#195 closed defect (fixed)

problem with suspend/resume, problem with reboot/estyler

Reported by: guest Owned by: pasha
Priority: major Milestone: Release version 3.08
Component: ACPI PSD Version: 3.06
Keywords: Cc:

Description

I have a computer with an ASUS M2N-E mobo, 5600+ AMD 64 Dual Core CPU.

Suspend does not happen automatically. When I induce it manually from the power icon, the system will not resume. Shutting down the system by turning off the power completely and then rebooting is the only way to get the system to resume. Using reset button or the power button on the case results in a reboot to suspend mode.

2. When the shutdown dialog box is set to enhanced reboot works only intermittantly. I cannot find a reason why sometimes it does not reboot, but once it stops that function it does not seem to pick it up again. The system does not freeze, the function simply stops working. Shutdown and Power Off both continue working.

I am including the files: acpica$ log, pci.log and acpidaemon.log

Attachments (1)

acpilogs.zip (7.6 KB) - added by guest 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 11 years ago by guest

comment:1 Changed 11 years ago by pasha

you have only S1 state. In this state power don't off. So you can see freeze system woth power on.

comment:2 Changed 10 years ago by stevenhl

  • Milestone set to Feedback pending

comment:3 Changed 10 years ago by eco

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:4 Changed 10 years ago by stevenhl

  • Milestone changed from Feedback pending to Release version 3.08
Note: See TracTickets for help on using tickets.